19/11/09

Quin crim han de cometre?

Quin crim han de cometre els poetes?

Existir davant de tanta misèria nauseabunda!

Fa gràcia que a alguns ens diguin omnipotents i d'altres que ens retirin la paraula.
No esperam a la butaca de casa que ens venguin a cercar. L'activitat i el plaer és la nostra recompensa.

3/11/09

Camins bruts de fangLa literatura és una brutor. Els bruts són vividors de la poesia. La poesia és parasitària. Els paràsits ens exciten. L’excitació ens fa enravenar.

Ens encanta la poesia?

Com veure Miquel BauçàLleguda: Agafar cotxe, avió, tren (si no està inundat), bicicleta, tractor o a peu coix dia 14 de novembre. Arribar a Felanitx (per Manacor, Porreres, Vilafranca, Campos, Es Carritxó o Portocolom), entrar, arribar davant l'església de Sant Miquel, mirar-la. Veure la Casa de Cultura situada just darrera de la Font/boca de metro parada Santa Margalida. Entrar-hi. Esperarque siguin les 21:30. Veure, riure, poetitzar-se. Ezitar-se. Comprar la Pèl capell i el DVD per 5€. Sortir. Tornar-se'n a casa. Pixar, dents netes i tens l'obció de sexe o son.

Per un pèl de Miquel Bauçà

De tot una mica. Les penes i les fues d'estiu ens han donat la fruita saborosa, excitant i poc indiferent de la Pèl capell. Aquest Pèl de Miquel Bauçà ens ha quedat com a bé, crec, tot i les mancances tècniques que pugui tenir i la inexistència difusiva que té.
Segurament, si visquéssim en un país normal, amb una literatura normal, l'ens llevarien de les mans.
Pèl capell, seguint la seva línia habitual, ha fet un tiratge de 500 números d'aquest especial i farà un tiratge només de 50 del pròxim número dedicat a "Mallorca atàvica". Cal així desesperar els col·leccionistes i persones de bé.

Ens hem tirat al mercat? Potser. Resulta que també hem fet camisetes amb disseny de Pere Reus (tot i que no es poden trobar enlloc). Seguim però blasfemant poemes "amb el suport de ningú!

Veniu dissabte 14 de novembre a la Casa de Cultura de Felanitx, devers les 21:30 a veure que podem treure d'aquesta fruita. Segur que és un suc amargant.